Fritt fram för hemmissionering

Det är fritt fram att hemmissionera!

Om du vill åka hem över några dagar och känner att du gärna vill resa gratis kan du hemmissionera! Om du håller en presentation på din gamla gymnasieskola om hur det är att plugga på LiU betalar Universitet din hem- och tillbakaresa. Dessutom gör du reklam för LiU och Y-sektionen. Sektionen får även en summa pengar från Universitetet för varje person som hemmissionerar, och du får även något form av tack från oss i MafU.

Hemmissionering är väldigt bra marknadsföring i och med det personliga mötet. Bara att få lyssna på någon som trivs kan vara vad som avgör valet av universitet och utbildning.

Är du intresserad av att hemmissionera? Skicka då ett mail till missionar@y.lintek.liu.se med namn, LiU-ID, telefonnummer och vilken skola och stad man tänkt åka till. Hemmissioneringsansvarig återkommer sedan med besked om man får åka eller ej, beroende på om någon annan hemmissionerat på den skolan nyss eller ej. Därefter är det bara att kontakta skolan och åka iväg och hemmissionera. I efterhand får du resan betald.

Har du några frågor går det också bra att maila missionar@y.lintek.liu.se. Mer info kan också hittas på länken https://ysektionen.se/student/hemmissionering/.

Hoppas du vill hemmissionera!
Hälsningar Marknadsföringsutskottet


Senast ändrad: 12 november 2015 10:20 av Andreas.
Öppnad av 217 användare sedan 25 maj 2022.