Företagskväll med Solution Xperts

Nu har Solution Xperts bjudit in oss till en företagskväll den 18 februari kl. 17.00, Badhusgatan 8. 
Så vill du veta mer vad Solution Xperts gör och kan erbjuda dig i framtiden så tveka inte att ansök! 

Då det finns ett begränsad antal platser så se till att ansök så fort som möjligt för att öka dina chanser att få komma med. Sista ansökningsdag är den 12 februari. 

Ansökan görs här:
http://simplesignup.se/event/72542



Om

Solution Xperts är ett IT-konsultföretag som levererar högkvalitativa tjänster och lösningar inom portaler, integration, strategi och utredning- ar, främst med Microsoftplattformar som bas. Vi är det okomplicerade och prestigelösa företaget där alla har högsta prioritet och ingen försvinner i mängden. Med hängivenhet, exibilitet och proak- tivitet erbjuder vi en ny dimension av service. För oss är tekniken inte ett mål i sig, utan ett viktigt verktyg. Vi vill vara en del av våra kunders verk- samhet och bidra till strategiska val och a ärsut- veckling. Med avancerad teknik, verksamhetskom- petens och ett brinnande engagemang ska vi vara den partner som ger mest värde för pengarna.


Effektivare vattenbesparing

NGL är ett av Sveriges ledande företag inom vatten- och energibesparing. Montörerna är ständigt på språng och har stort behov av att snabbt och enkelt kunna dokumen- tera sitt arbete på fältet.

Vi revolutionerar fastighetsbranschen

Solution Xperts har tillsammans med SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, utvecklat en ny bransch- standard för kommunikation mellan fastighetssystem och andra system, kallad fastAPI. Den ger unika möjligheter för leverantörer och beställare att kommunicera med samtliga anslutna fastighetssystem utan direktintegration och är en revolution för branschen.







Senast ändrad: 9 februari 2016 21:40 av Albin.
Öppnad av 227 användare sedan 25 maj 2022.