Embeddedutvecklare till Husqvarna


Om uppdraget:

Till vår kund Husqvarna söker vi nu en embeddedutvecklare med känsla för inbyggda system. På grund av en ökad efterfrågan har företaget ett behov av en utvecklare som kan stärka upp teamet och utvärdera projekt inför framtiden. Som embeddedutvecklare kommer du vara en del av en kunskapsorienterad organisation verksam i ett dynamiskt företagsklimat. Detta konsultuppdrag kommer inkludera både traditionell programmering men också programmering av mikroprocessorer och hantering av CPU.

Vi söker dig som:

Har kunskaper samt erfarenheter inom följande:
  • Civilingenjör med lämplig inriktning
  • Kunskaper om mikroprocessorer och CPU
  • Kännedom om realtids-OS.
  • C-programmering samt CAN BUS protokoll
Som person har du ett genuint intresse för programmering, är drivkraftig och van att ta eget ansvar. Du är noggrann, serviceinriktad och tycker om att interagera med kollegor. Det är också en fördel om du är lösningsfokuserad samt har en god analytisk förmåga. För att trivas bra i rollen behöver du även ha ett intresse för elektronik. Detta är en god möjlighet för dig att visa framfötterna på ett stort globalt företag.

Om Företaget:

Husqvarna är en del av en större koncern och är en världsledande producent inom sin bransch. Företaget är baserat i Jönköpingsregionen och har kunder över hela världen. På plats hos Husqvarna sker både utveckling och utprovning av företagets produkter. I dagsläget sysselsätter företaget globalt över 10 000 anställda och har en nettoomsättningen på över 30 miljarder kronor.

Om anställningen:

Detta är ett tidsbegränsat uppdrag om 2 månader vilket innebär att du är anställd som konsult hos Xamera. Xamera är ett tjänsteföretag som stödjer och förser företag inom tekniksektorn med kompetensförsörjning och affärsnytta.

Startdatum:

Snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information till Xamera:
Ansök genom länken nedan eller skicka din ansökan och ditt CV direkt via mail till axel@xamera.se. Märk din ansökan med ”Embeddedutvecklare”. Detta uppdrag tillsätts löpande så ansök så snart som möjligt.

Mer info hittar du HÄR

Senast ändrad: 6 oktober 2015 20:53 av Albin.