Alten i Linköping söker utvecklare som är sugna på konsultrollen

Närmar du dig examen och letar efter ett företag som kan erbjuda dig spännande möjligheter? Då kan det här vara något för dig!

Alten Linköping söker engagerade studenter för flera intressanta uppdrag. Vi är ett IT- och teknikkonsultföretag som utvecklar och levererar kompetens till världsledande företag. Hos oss har du stor valfrihet i ditt arbete, alltifrån möjlighet att prova olika intressanta uppdrag till stort utbud för kompetensutveckling. Utöver detta har vi även förmånliga lönemodeller och en bra sammanhållning bland de anställda. Vi har ofta aktiviteter både på och utanför arbetet. 

Vi söker nu flera drivna personer till olika uppdrag:

C++/C-utvecklare
Vi har flera spännande uppdrag där vi söker vassa mjukvaruutvecklare. Arbetet innebär bland annat design och implementering i C och/eller C++.

C#-utvecklare
I rollen som C#-utvecklare kommer du bland annat arbeta med analyser och dataförberedelse för kundpresentationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av Matlab eller C++.

Testare
I rollen som testare kommer du bland annat arbeta med verifiering, kravgranskning och testfallsutveckling. Vi söker dig som ett intresse för bildbehandling och algoritmer och som har kunskaper i C# och Python. Det är meriterande om du har kunskaper i Jenkins eller Scrum.

Verktygsutvecklare
Arbetet innebär bland annat utveckling av statistikverktyg. Vi söker dig som har ett intresse för statistik, bildbehandling och algoritmer och som har kunskaper i C#. Det är meriterande om du har kunskaper i GIT, databaser och Scrum.

C#.NET-team till Inhouse-projekt
Vi söker dig som är intresserad av att ingå i ett team bestående av både juniora och seniora mjukvaruutvecklare, alla med goda kunskaper i utveckling i C# och .NET. Uppdraget involverar arbete med många olika tekniker, exempelvis MySQL, PHP och ASP.NET.

C++-TEAM TILL INHOUSE-PROJEKT
Vi söker dig som vill ingå i ett inhouse-projekt för portning av en befintlig applikation till en ny hårdvaruplattform. Arbetet innebär bland annat utveckling i C++ samt uppsättning av en embedded-Linux-miljö.

Uppdragen har start i antingen juni eller augusti. För frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta ansvarig gruppchef Sandra Bolin på 0709-715 813, sandra.bolin@alten.se eller Stavros Constantinou på 0709-715 803, stavros.constantinou@alten.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Senast ändrad: 3 maj 2016 16:47 av Albin.