Videokalendern

Kul att du hittade hit! I den här videokalendern kommer ett avsnitt publiceras varje dag, under hela 13 dagar! Kika in varje dag för att hålla dig uppdaterad med de senaste rönen och bästa tipsen.

Under Videokalenderns sista bidrag bjuder PubU på en liten guide till hur man går på deras pub som de arrangerar varannan vecka!


Två fullspäckade jubileumsveckor börjar lida mot sitt slut och lika lång tid har gått sedan CSN trillade in på kontot. Lyckligtvis kommer NärU till räddningen med ett spartips utan dess like. "Kött"bullar för under 10 kr!


Det ryktas att Y-bandet leds av översittare till ordförande och att hans taktkänsla är riktigt illa. Bandmedlemmarna har blivit intervjuade i den här korta dokumentären där de berättar om stämningen och förtrycket bakom kulisserna.


I dagens avsnitt får vi följa med Yvette när de visar hur man syr en äkta Yvettefrack.


Denna snöiga tisdagsmorgon bjuder Fotogruppen på en unik naturdokumentär om studenter. Visst är det väl David Attenborough som narrerar?


Det är inte alltid så lätt att hitta hem från kårallen efter en sen utekväll. Rusdryckerna gör sig påminda och cykeln styr inte riktigt dit man vill. Som tur är har AlumnY några tips på ämnet.


Idag får en mysig liten hälsing från YKK.


Hur skulle vår kära hemsida se ut om den fanns för 50 år sedan? Webbgruppen verkar ha svaret!


Hur är det egentligen att arrangera en fulsittning? Häng med när AktU planerar och genomför årets upplaga av Ärtor och Punsch.


Idag bjuder YF på lite behind the scenes på det hårda arbetet att valla nollan under Nolle-P.

I dagens avsnitt får du följa med när MafU visar hur man bakar de bästa bullarna!


Är det möjligt att klappa i takt när vårt fadderi guppar fram? Följ med när SNY försöker slå hål på den här myten i sitt sökande efter svaret på om en Y:are kan klappa i takt.


Först ut är Projektgruppen Y50 med ett litet smakprov på vad som väntar under de närmaste dagarna.Senast ändrad: 11 december 2021 08:58 av Michael.
Etiketter: Y50 videokalender