Bilder från jubileet

Här kommmer det länkar till samtliga bildalbum som kommer att finnas efter alla eventen har varit. Hoppas att ni hittar några fina bilder! Psst...dessa album finns även på fotogruppens facebook!


Vi vill ge ett stort tack till Y-sektionens Fotogrupp för deras insatts under jubileet och att dom gjort det möjligt att föreviga detta firande, vi i Y50 är evigt tacksamma!
Nedan listas samtliga fotografer under jubileet:

Madeleine Nilsson
Elin Sköld
Benjamin Pettersson
Gabriel Suihko
Emma Ackelman
Malin Johansson
Edvin Skagerhult

Intresseavvägning
Vi i Y50 har gjort en intresseavvägning angående användning av bilder i jubileumskatalogen (och hemsidan) och har funnit att det är av stor betydelse att bilder används. Anledningen till detta är att syftet med jubileumskatalogen är att ge såväl en visuell som skriftlig bild av sektionens historia. Tanken med katalogen är att ge en tillbakablick på hur sektionen, och dess medlemmar, har sett ut genom tiderna för att skapa en gemenskap hos oss Y-studenter, gamla som unga. Samtliga bilder som kommer användas finns tillgängliga i Y-sektionens arkiv, som är tillgängligt för gemene sektionsmedlem (allmänheten) genom kontakt med sektionens chefsbyråkrat. Vi har, vid val av bilder, i största mån varit noga med att försöka undvika närbilder på personer, och har i stället valt att fokusera på stora folksamlingar och omgivningar. 


Om du önskar att en bild där du är med, under någon av Y50-flikarna här på hemsidan, ska tas bort kan du kontakta sidansvarig under jubileumsfirandet (2021-11-30 till 2021-12-11). Om det skulle uppkomma efter firandet bör i stället Y-sektionens styrelse kontaktas, så görs detta omgående.


Senast ändrad: 10 april 2022 21:07 av Carl.