Alumn

OBS: För att förtydliga är samtliga event under hela jubileet för både Y-studenter och Y-alumner, detta innefattar även eventen som man inte behöver anmäla sig till (exempelvis Y-puben som är första veckan på invigningsdagen). Dock är det endast studenter som kan få mat under alumnföreläsningarna.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hejsan hoppsan, kul att ni har hittat hit!
Datumen för Y-sektionens 50-årsjubileum är sedan länge spikade till vecka 48-49 i december 2021. Vi är laddade för ett storlaget jubileum för vår älskade sektion! Som ni vet finns det flera olika event där ni som alumner har möjlighet att delta!

Glöm inte attenda vårt Facebookevent för att hålla dig uppdaterad!

Information om anmälan:
Anmälan för alumner är nu stängd!

Har du några frågor kring anmälan, hör av dig till bankettansvarig@y50.ysektionen.se.

Vi vill passa på att tipsa dig om att det finns andra event under veckorna som inte kräver anmälan, bland annat två pubar. Kolla in schemat för mer information.

Alumner till invigningen:
Vi söker fortfarande efter alumner som vill delta på invigningsdagen den 30 november. Specifikt söker vi någon som studerade på Y på 00-talet. Om du är intresserad av att delta, skicka ett mejl till alumn@y50.ysektionen.se.

Skicka in bilder:
Skulle du sitta på några härliga bilder från er studietid så tar vi mer än gärna emot dem, ta gärna med årtal (eller ungefärliga årtal om ni inte har koll på ett exakt) och all info ni kan komma ihåg om bilden. Gärna vilket typ av tillfälle det var: allt från nolle-p till sektionsmöten, sittningar eller andra roliga händelser. Tanken är att vi kommer använda bilderna till vår tidslinje, samt eventuellt till bildspel eller liknande. 
Mejla då till: alumn@y50.ysektionen.se


För övriga frågor eller funderingar så når ni oss lättast på alumn@y50.ysektionen.se, hoppas att vi får se många av er i höst. 

Är du alumn och inte har fått något mejl men vill bli tillagd i mejllistan är du välkommen att mejla: ordforande@alumny.ysektionen.se

Festliga hälsningar,
Y50

Senast ändrad: 15 november 2021 22:43 av Josefine.
Etiketter: alumn Y50