Sök Y-Fadderiet 24/25

Hejsvejs!
 
Nolle-P är över sedan länge och Y-Fadderiet har guppat tillbaka in i dimman. Därmed har det blivit dags för mig att välja ut nästa års Y-Fadderi. Är du lika taggad som mig att tillsammans med ett härligt gäng arrangera Nolle-P 2024? Se då till att söka till Y-Fadderiet 24/25 genom att svara på frågorna i formuläret nedan!
 
 
Känner du någon som du vet hade passat perfekt i YF som du vill nominera går det också bra att göra det via samma länk som ovan!
 
För att få uppdateringar kring vad varje post innebär är det bara att kryssa i “Intresserad” i Facebook eventet som finns att hitta nedan! https://fb.me/e/3MK1izkqR
 
Om du ändå har fler frågor om vad posterna innebär går det jättebra att maila till de postspecifika mailadresserna i postbeskrivningarna, eller skicka ett meddelande direkt till mig på nyfkommendor@yf.ysektionen.se. Se också till att följa @fadderist_rho på Instagram för frågestunder med alla i McAlreign. Det går även bra att rycka tag i mig eller någon annan i fadderiet i korridoren på campus så svarar vi gärna på dina frågor! 
 
Ansökningsperioden stänger den 26/11 23:59 så missa inte chansen för ett oförglömligt år i kilt! Passa på att sök eller nominera en vän!
 
PoK!,
nYF-Kommendör Karin M(a)c...

Senast ändrad: 14 november 2023 23:03 av Cornelia.
Öppnad av 165 användare sedan 25 maj 2022.
Etiketter: YF