Sök Y-Fadderiet 20/21

Hallå allihopa!

Vintern nalkas och det har blivit dags för mig att söka ett Y-Fadderi att jobba med under cirka ett och ett halvt år framöver. Är du intresserad av att vara del av den grupp människor som genom hårt arbete och med mycket glädje och skratt tillsammans ska planera mottagningen av Y-Nollan 2020? Svara då på frågorna nedan i ett mail till nyfkommendor@ysektionen.se.

Vill du istället nominera någon som du tror skulle passa perfekt i YF? Skicka då ett mail med personens namn, emailadress samt en fin liten motivering till samma mailadress som ovan.

Frågor att besvara i ditt mail:
-Vem är du?
-Vilken årskurs läser du?
-Vilket år var du Nollan?
-Spelar du något instrument?
-På en skala 1-10, hur duktig är du på att sjunga?
-Har du erfarenhet av att uppträda på scen inom musik eller teater?
-Är du, eller har du varit, aktiv inom studentvärlden? Om ja, inom vad?
-Varför vill du vara med i YF?
-Hur ser du på att YF-arbetet krockar med andra aktiviteter (även studier)?
-Vilka tre poster är du mest intresserad av?
-Varför skulle dessa poster passa just dig?
-Är det någon post som du absolut inte kan tänka dig? Varför?
-Har du några hemliga talanger eller annat du vill dela med dig av?

Om du vill veta mer om de olika posterna så kan du läsa postbeskrivningarna här: https://yfadderiet.se/sokyf/postbeskrivningar/. Har du några frågor kring något av YF:s arbete så går det jättebra att skicka ett mail, antingen till mailadressen ovan eller till någon av de postspecifika som finns i postbeskrivningarna. Det går också alldeles utmärkt att hugga tag i mig eller någon annan i YF på campus eller var du nu träffar på oss, så svarar vi gärna på dina frågor.

Sista tidpunkt att söka själv eller att nominera någon är 1/12-2019, klockan 23:59. Så fundera över om du vill guppa runt på campus, veta vad som finns under kilten och ha det roligaste året i ditt liv. Sedan är det bara att söka! 

Med vänliga hälsningar
nYF-Kommendör Fredrik M(a)c....

Senast ändrad: 24 november 2019 19:48 av Carl.