Damföreningen Yvette

Yvette - för brYdar är inte som andra killar

Yvette 14/15

Det börjar bli dags för Yvette 13/14 att lämna över till nya Yvettor. Jag, Maja Ilestrand, har fått äran att vara ordförande nästa år, något jag ser fram emot väldigt mycket! Jag hoppas att det finns ett gäng glada tjejer på Y-sektionen som vill vara med och göra verksamhetsåret 14/15 fantastiskt tillsammans med mig. Du söker genom att skicka ett mail med en kort beskrivning om dig själv till majil334@student.liu.se. Sista ansökningsdag är den 6 maj.

Kram Maja Ilestrand, Yvetteordförande 14/15

 

Om Yvette

Yvette finns till främst för alla brYdar på y-sektionen och vi har en hel del arrangemang just för att öka sammanhållningen mellan oss! Till exempel anordnar vi en dammiddag under nolle-p där både nollan och tjejer från högre årskurser får avnjuta utsökta soppor och grym underhållning. Vi har också arrangemang som vårmiddag, ölprovning, spakväll mm.

Men grabbar misströsta inte, vi har även arrangemang där ni får delta! Overallsinvigningen är till för alla nya Y/Yi/MED-are som vill inviga sin kanske något för rena overall, detta brukar bli en riktigt rolig fest som du inte vill missa!

Jag och resten av Yvette-gänget hoppas att få se dig och alla andra på alla våra olika arrangemang och har du några frågor så är det bara att maila!

Med vänliga hälsningar
Izabelle Syrén
Yvetteordförande 13/14
yvetteordf@y.lintek.liu.se

Huvudsponsor

Sponsor
Samarbetspartner

Länkar

Tentastatistik

Tentasök

Kontakta Y-sektionen

Bitterknappen

Felanmälan - Campus Valla

With the power of Podio, our simple CRM software our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio's easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.