Y6

Y6 är Ysektiones sexmästeri. Under året så anordnar Y6 fleratalet grandiosa fester och andra arrangemang både för sektionen och övriga universitetet. Här presenteras de största festligheterna som Y6 anordnar under året.
Y6 Y6

När vintern står för dörren så ger sig Y6, och de modiga själar som vågar delta, ut på ett fantastiskt äventyr kallat Hic Haec Hoc. HHH utspelar sig i de östgötska skogarna där man färdas med buss länge och väl till olika tävlingar och lekar, för att sist på kvällen avsluta det hela med ett gästabud och eftersläpp enligt gamla gudars sed. Endast de starkaste av starka, och visaste av visa kommer helskinnade genom dagen, vågar du anta utmaningen?

 
 
I slutet av jaunari, efter jul och efter omtenta-p så är det dags för årets första kravall, TK. Det är då dags att bli av med den sista av omtenta-p ångesten som byggts upp under årets början samt skaka loss en sista gång innan de nya kurserna börjar. Öl, bläck och fun, fun, fun i massor utlovas!

Bara ett fåtal veckor senare, i mitten av februari, är det dags för universitetets stora vintersportsevenemang, Valla Saucer Rennen! VSR är norra europas största Saucer tävling. Lag från hela landet strömmar till för att kämpa i denna pristigefyllda tävling. Helgen startar redan på torsdagen med en kravall för att se till att alla är rejält uppvärmda för lördagens tävling. Festen fortsätter sedan fram till lördag förmiddag då det är dags för själva tävligen där det snabbaste och stilfullaste ekipaget utses för att sedan avsluta hela helgen med ett eftersläpp utan dess like.
 
 
 
 
 
Y6 har även flertalet mindre arrangemang för sektionen tillexempel ett julbord och en sittning för de som har kommit halvägs genom sin utbildning.
 

För att klara sina studier och vara så duktig som möjligt rekomenderar Y6 att man följer rådet att börja förfesta till VSR redan i augusti, man vet aldrig när det kan vara försent!
Huvudsponsor

Sponsor
Samarbetspartner

Länkar

Tentastatistik

Tentasök

Kontakta Y-sektionen

Bitterknappen

Felanmälan - Campus Valla

With the power of Podio, our simple CRM software our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio's easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.